Culinair genieten

Bij echt ontspannen hoort lekker eten. Op amper 1 km van het kasteeldomein vind je meerdere restaurants, die de Eernegemse gastvrijheid combineren met een heerlijke keuken. Of je gaat voor culinair genieten in het landhuis met onze cateringdienst.

Restaurants in de buurt

Cousteau

Pure en lekkere gerechten van chef Guy en gastvrouw en sommelier Julie. Op het ritme van de seizoenen en in een gezellig kader.

Oostendesteenweg 230

Couverts et verres

Klassieke gerechten met een moderne toets, daarvoor moet je bij bistro Couverts et verres zijn. Chef Tobias legt je graag in de watten.

Oostendesteenweg 228

’t Schuttershof

Gekend voor hun paling en vispannetje, maar ook vleesliefhebbers komen hier aan hun trekken. Welkom bij Els en Pascal.

Oostendesteenweg 270

Grillrestaurant De Kallebasse

Een echt grillrestaurant met vlees van de beste kwaliteit en ruime porties. In De Kallebasse gaat niemand met honger van tafel.

Torhoutsebaan 170

Traiteur en chef aan huis

In de keuken van het landhuis heb je alles bij de hand om lekker te kokkerellen. Toch schuif je misschien liever de voeten gewoon onder tafel? Dat kan. De Smaakboetiek en Keurslager Dewilde bieden verrassende gerechten. Je bestelt je bereide gerechten en haalt ze af wanneer het je past. Uit de kluis – met je unieke code – of je kiest iets uit de automatenshop.

Jezelf en je gezelschap liever laten verwennen door een kok aan huis? We matchen je graag met een topchef uit eigen streek.